Om mig

Min bakgrund

Det gläder mig att du stannat till och läser om mig. Som beteendevetare, coach och människoälskare ligger mitt fokus på att hjälpa andra. Till mitt förfogande har jag mångårig erfarenhet att jobba med människor med olika bakgrund och livssituationer. Oavsett när jag jobbade som säljare, inom arbetsmarknadsfrågor eller med individer med svåra livskriser, så använde jag min empati som ett av de viktigaste verktygen.

Mina erfarenheter och utbildningar berör sociologiska-, psykologiska- och mentala hälsoaspekter. Genom mindfulness, meditation, filosofi, yoga, KBT, ACT, Compassion, NLP och UGL har jag tagit de bästa verktygen och omvandlat till en unik coachingsstil. Min approach är effektiv och skapar varaktiga förändringar.

Med ödmjukhet, lyhördhet, förståelse och medkänsla möter jag dig i nuet och sträcker ut min hand för att vi tillsammans ska föra dig till en plats där du är mer i harmoni med dig själv. Du har inget att förlora – hör av dig. Jag finns här för dig.

Hälsningar,

Haris Nezic

Mitt mission

Genom en individanpassad och holistisk approach strävar jag efter att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö där medarbetare kan nå sin fulla potential. Min erfarenhet och kompetens gör mig till en pålitlig partner för företag som vill investera i sina medarbetares välmående och utveckling.

Mina program baseras på tre pelare

Engagemang

Engagemang

Mitt personliga engagemang är baserat på egna erfarenheter.

person holding black and green compass pointing to west

Verktyg

Jag jobbar med en blandning av olika praktiska verktyg samt en holistisk approach.

windmill pointing east

Stöd

Jag erbjuder uppföljning för långsiktigt stöd och support.

Digitalt eller på plats

Jag har en hög kompetens inom digitala lösningar för samtalsstöd och strukturer och jag är van att arbeta digitalt med framgångsrika resultat. Detta gör att jag kan erbjuda flexibla och effektiva stödmetoder som passar moderna arbetsmiljöer. Samtidigt besitter jag en skicklig på att hålla samtal på plats och kan möta kunder som föredrar en kontakt på plats.